.

.

Помпа за басейн VEVOR Надземен 2 С. л. 115 В, Една, 5400 гр / ч, Мощна Помпа за басейн с мощност 1500 W, Самовсасывающий Филтър помпа за басейн с вкара коша, 4 монтаж на тръби, ниск?

Помпа за басейн VEVOR Надземен 2 С. л. 115 В, Една, 5400 гр / ч, Мощна Помпа за басейн с мощност 1500 W, Самовсасывающий

BGN 0.00
Брой продукти

【Цели конструкция ABS】 : - Целият корпус е изработен от подсилена термопластични търговски клас, който е устойчив на корозия, предоставя отлична здравина, издръжливост и липсата на изтичане на информация, което ви позволява да издържат на дълъг износване.Отлично водонепроницаемое качество ви позволява да издържат на температура на водата до 104 ° F.Той е специално разработен, за да циркулира филтриране на вода, за да се поддържа постоянно на кристалната чистотата на басейна и санитарни условия.Отлично водонепроницаемое качество издържа температура на водата до 104 ° F.Нашите односкоростные помпи за басейни са сертифицирани ETL за съответствие на стандарти за безопасност. 【СТАБИЛЕН ВИСОК РАЗХОД и навременно ПОЧИСТВАНЕ на】 : - Непрекъснат дебит 340 л/мин (90 GPM) позволява да се повиши притока на вода на височина до 43 метра / 13 м, за бърза циркулация на водата. 【СЕРТИФИКАТИ за СИГУРНОСТ】 : Ние винаги подчертаваме важността, която придаваме на поддържане на стандарт за сигурност на електронното двигателя. 2 набор от интерфейси NPT 1-1 /2 " с вътрешна резба и подвижна връзка за монтаж, без инструменти, което улеснява свързването на всмукателните и изпускателните помпи за басейн до различни видове маркучи.Пратката включва : 1 х помпа за басейн, 2 штекерных конектор на американския стандарт 1-1/2 ", 2 х 32-38 мм шланговые интерфейси 1 х ръководство за потребителя. 【СЕРТИФИКАТИ за СИГУРНОСТ】 : Ние винаги подчертаваме важността, която придаваме на поддържане на стандарт за сигурност на електронното двигателя.】 : Усъвършенстван, мощен и с висока производителност двигател с вентилация на въздушния поток, инженерни характеристики на вентилатора, която увеличава разход, намалява шума и самовосстанавливается енергийно ефективен начин. 【Е ПРЕДНАЗНАЧЕН за приложение в НАДЗЕМНИ басейни】 : Помпа за басейн е идеален за всички видове надземни басейни, хидромасажни вани, минерални извори, спа салони и напоителни системи.Нашите односкоростные помпи за басейни са сертифицирани ETL за съответствие на стандарти за безопасност.Двигател от чиста мед с корпус от неръждаема стомана осигурява не само ефективна, стабилна и сигурна работа, но и дълъг живот.Забележка : В екстремни климатични условия, не оставяйте електрическите компоненти включени.Преди да си купите - Моля, имайте предвид, че този продукт не е наличен за употреба или продажба, в щата Калифорния, заради ограниченията на двигателя, определени от CEC.

R

Те също купуват с този продукт