.

.

GNIXLING 393.7 FT 1000 led Слънчеви Коледни Светлини Външни Непромокаеми, с Дистанционно Управление Външни Коледни Слънчева светлина за Градина, Двор Търговска Сграда Търгов

GNIXLING 393.7 FT 1000 led Слънчеви Коледни Светлини Външни Непромокаеми, с Дистанционно Управление Външни Коледни

BGN 26.13
Брой продукти

[Предимствата на слънчевата енергия] : Голям капацитет за съхранение на напълно заредена може да работи до 10-12 часа.Слънчевата енергия!Обичам това, не е нужно да се притеснявате за вилках, запазване на високите сметки за ток.Слънчеви струнни светлини на открито е водоустойчив, не се страхуват от вятър и дъжд.
[Удължени струнни тела] : Тези външни коледни соларни лампи имат 1000 светодиода, с обща дължина 393,7 метра, достатъчна дължина, за да отговори на всички ваши нужди в де, е особено подходяща за градината, вътрешен двор, прозорци, веранда, покриви, дърво, ограда, беседка, бистро, ресторант, хотел, търговска сграда, мол, сватбени партита, Коледа.
[Многофункционални слънчеви външни осветителни тела] : Тези улични струнни тела са 8 режими за различни поводи и настроения, създавайки уникална атмосфера.Соларен панел с функция датчик за светлина, която ви позволява автоматично да се включва и изключва външни венец (автоматично выключаются ден и са включени през нощта).Възможност за запазване на настройките на последната си режим, така че не е необходимо повторно промиване.
[Дистанционно управление] : От слънчев панел има ключове и бутони за избор на режим.Но понякога, когато трябва да го инсталирате на възвишението, или не искате да се обърнат, за да натиснете бутона на дистанционното управление много добре може да реши вашите проблеми.Можете бързо да се адаптира към постоянно осветление или различни режими на мигане. (трябва да се използва срещу слънчеви панели.) .
[Бележки] : 1 : Преди да използвате най-добре включи ключа на слънчеви панели и се излагайте на слънце на ден, за да сте сигурни, че вградената батерия има достатъчен капацитет. 2 : Уверете се, че на слънчеви панели, монтирани на слънчево място, а не на сухо, а след това завийте слънчеви панели към слънцето. 1. Соларен панел автоматично разпознава светлината, натиснете червения бутон, за да включите ключа, когато е тъмно или предната част на слънчев панел заключена, светлина автоматично светва.Автоматично се изключва светлина през деня. 2.Do не отвязывайте външни струнни тела едновременно, при инсталиране на разворачивайте по линиите по един кръг за път, най-добре е да за тяхното инсталиране се изисква двама души, в противен случай то ще съсипе им.

R

Те също купуват с този продукт